Het voorjaar breekt aan, laten we op zoek gaan naar voorjaarskruiden!

Duur: ongeveer 3 uur (9.30/13.00) Kosten per persoon: € 29,50 Maximaal aantal personen: 6 Locatie: Muurvaren 111, te Purmerend (ben je met een groepje en wil je het bij jezelf thuis organiseren dan kan dat natuurlijk ook)

Waarom zouden we dat doen? Het voorjaar betekent de grote voorjaarsschoonmaak, niet alleen in huis maar ook in je lichaam. Hierbij kunnen voorjaarskruiden een hele mooie ondersteuning bieden. Hoe dat werkt, welke kruiden je dan waarvoor wil gebruiken en hoe je dat klaar kunt maken ga ik jullie allemaal uitleggen in deze leerzame en vooral gezellige workshop.

Wat gaan we doen? Natuurlijk starten met een kopje kruidenthee en wat lekkers erbij. Daarna leg ik uit wat voorjaarskruiden zijn en wat je ermee kunt doen. Uiteraard neem ik je mee de natuur in om de kruiden te laten zien die gewoon onder onze neus groeien zonder dat we weten hoe geweldig ze ons kunnen helpen. Je zult verbaast zijn hoe dichtbij en makkelijk dit is! Daarna verzamelen we weer op de afgesproken locatie en gaan we met de kruiden die we hebben meegenomen nog iets lekkers maken en proeven.