Heb je vragen of wil je graag contact met mij opnemen dan kun je een berichtje sturen naar:

Info@kruidenparadijs.nl

Ik streef ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

 

 
Disclaimer/aansprakelijkheid

Kruidenparadijs besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. Kruidenparadijs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Aan de gegevens zoals die op deze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. De gegeven informatie over kruiden is niet geschikt voor praktisch gebruik.

Kruidenparadijs stelt het advies zorgvuldig samen op basis van gegevens die de cliënt verstrekt. Indien de cliënt gegevens omtrent zijn of haar gezondheid niet meldt, is Kruidenparadijs niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van de door haar geadviseerde producten. De kruidenpreparaten die kruidenparadijs adviseert zijn met zorg uitgezocht. Indien een cliënt een ander product aanschaft dan hetgeen hem of haar is aangeraden, is Kruidenparadijs niet verantwoordelijk voor de effecten daarvan. Kruidenparadijs is niet aansprakelijk voor fabrieksfouten in producten.

Het auteursrecht op teksten en foto’s berust bij ‘kruidenparadijs/Susanne van der Heijden’. Deze mogen worden gebruikt maar dan wel met toestemming.