De wandelingen vinden plaats in de volgende gebieden. Als je op een van de gebieden klikt vind je hierover meer informatie: De Bretten, Eilandspolder en Osdorp.

We starten om 9.30 uur op de afgesproken plaats. Onderweg hebben we verschillende wildplukhapjes en we eindigen met een wildpluktaart en een lekker drankje. Rond 12.30 uur is de wandeling afgelopen. De wandeling kost € 33,50 per persoon.

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer mee, klik dan hieronder op de datum en locatie van je keuze. Er wordt dan een mail voor je aangemaakt. Je hoeft alleen aan te geven met hoeveel personen je wilt komen. Heb je een kadobon of een seizoenskaart geef dan ook het bonnummer door die op de kaart vermeld staat!!

Seizoenskaart                                                                   

Met deze kaart mag je 3 x meewandelen op zelfgekozen datums en locaties. Je kunt dan alle gebieden in verschillende tijden zien en ontdekken hoe de natuur verandert in een periode. Deze kaart kost € 82 (normaal betaal je € 100,50 voor 3 wandelingen). Je kunt de seizoenskaart per mail bestellen. (de kaart is persoonlijk en tot twee jaar na uitgifte geldig)

Verjaardag of ander feestje? Geef eens een Wildplukwandeling kado.                                         

Je kunt een kadobon bestellen voor € 33,50 per mail bestellen. (de bon is tot twee jaar na uitgifte geldig)

Organiseer je een bedrijfsuitje, een verjaardags-, vrijgezellen-, of kinderfeestje of een ander feestje dan zijn er arrangementen mogelijk. Deze wandelingen kunnen naar wens worden ingevuld. Wil je meer informatie? Stuur mij dan een mail.

Ik hoop je eens te mogen ontmoeten op een van de mooie wandelingen!!!