Gelukkig mogen we vanaf 1 juni weer voorzichtig iets meer met elkaar, maar dat betekent niet dat alles maar weer kan en mag. We mogen wel wandelen maar we moeten nog wel de 1,5 meter afstand met elkaar bewaren.

Wil je graag mee met een van de wandelingen? Klik dan onderstaand op de datum en locatie wanneer je wilt. Er wordt dan een mail voor je aangemaakt. Je hoeft alleen aan te geven met hoeveel personen je wilt komen. Heb je een kadobon of een seizoenskaart geef dan ook het bonnummer door die op de kaart vermeld staat!! Wil je liever een andere datum of locatie, kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

We starten om 9.30 uur. Onderweg hebben we verschillende wildplukhapjes en we eindigen met een wildpluktaart en een lekker drankje. Rond 12.30 uur is de wandeling afgelopen. De wandeling kost € 29,50 per persoon. Voor de volgende datums kun je je opgeven:

Meer informatie over wat de verschillende gebieden te bieden hebben vind je op: De Bretten, Eilandspolder en Osdorp.

Nieuw dit jaar is een seizoenskaart!                                                                   

Met deze kaart mag je 3 x meewandelen op zelfgekozen datums en locaties. Je kunt dan alle gebieden in verschillende tijden zien en ontdekken hoe de natuur verandert in een periode. Deze kaart kost € 70 (normaal betaal je € 88,50 voor 3 wandelingen). Je kunt de seizoenskaart per mail bestellen. (de kaart is persoonlijk en tot twee jaar na uitgifte geldig)

Verjaardag of ander feestje? Geef eens een Wildplukwandeling kado.                                         

Je kunt een kadobon bestellen voor € 29,50 per mail bestellen. (de bon is tot twee jaar na uitgifte geldig)

Organiseer je een bedrijfsuitje, een verjaardags-, vrijgezelle-, of kinderfeestje of een ander feestje dan zijn er arrangementen mogelijk. Deze wandelingen zijn vanaf 6 personen en kunnen naar wens worden ingevuld. Wil je meer informatie? Stuur mij dan een mail.

Ik hoop je eens te mogen ontmoeten op een van de mooie wandelingen!!!